Görgényi Fruzsi elmondta az igazságot a szakításáról Vastag Csabával

Forrás: Görgényi Fruzsina/Instagram -
Görgényi Fruzsina Vastag Csaba szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görgényi Fruzsi nem szeret beszélni a korábbi párkapcsolatáról Vastag Csabával, mert úgy érzi, mindenki azonnal azt gondolja, hogy még nincs túl rajta.

A színésznő a Nők, filter nélkül legutóbbi adásában beszélt arról, hogy még mindig sokszor kérdezik őt az előző párkapcsolatáról.

"Azért nem akarom ezt már felemlegetni, mert mindenki rögtön arra asszociál, hogy én még biztos nem vagyok ezen túl" - mondta. Több mint öt évig alkottak egy párt, és körülbelül két évvel ezelőtt szakítottak egymással.

Görgényi Fruzsina Forrás: Görgényi Fruzsina/Instagram

"Szerintem, amikor lezársz egy kapcsolatot, főleg, ha mondjuk egy hosszabb kapcsolat, akkor hamarabb leszel túl az emberen, mint azoknak a dolgoknak a lecsapódásán, amik értek a kapcsolaton belül. Sokkal tovább tudja még, akár évekig is vizsgálni az ember, hogy hogyan viselkedtem én ebben a kapcsolatban. Hogyan szabtam meg a határaimat, vagy hogyan nem szabtam meg egyáltalán a határaimat. Miben bántottak engem, vagy miben bántottam én. Sokáig tud még az ember úgy egy kapcsolatról beszélni, akár egy barátnőjével, aki már untig unja ezeket a témákat, hogy igazából már nem is az ember, akivel együtt volt a fontos, nem szerelmes már belé, nem vele akar újra együtt lenni, csak egyszerűen még feldolgozás alatt vannak a történések, amik akkor érték. És velem például még ez van" – vallotta be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.