Napi horoszkóp (2022. december 16.): Felszabadító nap a péntek

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak azért örömteli nap a péntek, mert karnyújtásnyira van már csak tőlünk a hétvége, hanem az igazán kedvező bolygóállások is segítenek, hogy nagyszerűen érezhessük magunkat egész nap.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A péntek, bár nem túl jó hangulattal vágsz bele, rengeteg jót tartogathat a számodra. Ne hagyd, hogy csip-csup veszekedésekkel, kicsinyes civódásokkal elrontsák a többiek a napodat. Nagyon közeleg már a karácsony, és most kedves hívást vagy üzenetet kaphatsz valakitől.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Adni jó, és ennek igazságát pénteken igazán megtapasztalod. Lehet, hogy egy vadidegent segítesz ki szorult helyzetéből, de az is lehetséges, hogy nem pénzt, hanem jó szót adsz. Az viszont biztos, hogy a sors meghálálja majd az önzetlenségedet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Tele vagy energiával, de ezeket most nem kellene csak a munkára fordítanod! A családnak is lehetnek elvárásai veled szemben, és ha nem hallgatod meg az igényeiket, akkor az viták forrásává válhat. Lazíts, engedj a kívánságaiknak!

Napi horoszkóp (2022. december 16.): Felszabadító nap a péntek Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A kedvező bolygóállások növelik a párt kereső Rákok amúgy csekélyke önbizalmát pénteken. Használd ki ezt a jó lehetőséget, menj társaságba, szórakozni, vagy adhatsz esélyt az online ismerkedésnek is. Miért is ne tennéd, elvégre nincs vesztenivalód!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken egy szerencsés húzással segíthetsz magadon az anyagiakat érintő kérdésekben. Ezzel összefüggésben több könnyed programot is megengedhetsz végre magadnak, amivel boldoggá teheted a családodat is.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Olyan döntést várnak tőled, amelyhez össze kell szedni minden erődet, ha teljesíteni akarod. Nem szeretnél csalódást okozni, minden erővel ezen leszel, de a döntés természete olyan, hogy valakit mégis megbánthatsz vele. Legalább ne okold magad!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.