Tippek, hogy a csuklyás pulcsi tényleg jól álljon!

Forrás: housebrand.com/hu/hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi kapucnis pulóver egyet jelent a stílusossággal, a sokoldalúsággal. A kínálatban cipzáras, mintás, hímzett variációk egyaránt felfedezhetőek, akár még speciálisan téli kivitelben is. Hiszen nincs is jobb annál, mint amikor a testet átölelő ruhadarab megjelenésével passzol az aktuális hangulathoz. Igen ám, de mi az, ami még elengedhetetlen az elégedettséghez? Íme, néhány ütős tanács, amiknek a megfontolásával borítékolható az ellenállhatatlan siker.

A méret első helyen szerepel

Számtalan élethelyzetben nem lényegesek a konkrét paraméterek, de nem meglepő módon a férfi kapucnis pulóver - House modelljeinek vásárlása nem tartozik ebbe a kategóriába. Nagyon fontos el- és megtalálni a testre szabott méretet, ami nem túlságosan feszes, nem akadályozottak a mozdulatok, ugyanakkor nem túl bő, ami alá könnyedén bekúszhatnak a jéghideg fuvallatok. A tökéletesség ezen a téren azt jelenti, hogy a kiszemelt modell az egyéni testalkattal harmonizál. Egyrészt a hossza körülbelül a csípőig ér. Másrészt az ujjai nem lógnak túl a csuklókon, bár ez a jelenség még orvosolható egy kis feltűréssel, de ez nem minden esetben esztétikus. Harmadrészt előnyös, ha a vállrésznél helyezkedik el a varrás, így adja ki magát a pulóver esése. Negyedrészt pedig bár kényes ez a kérdés, de nem mehetünk el mellette szó nélkül, a konkrét testalkatra vonatkozó jellemzőket is célszerű szem előtt tartani. Például aki hasban kicsit erősebb, annak nem jó ötlet karcsúsított modellekben gondolkodni, viszont akinek a kockái figyelemért kiáltanak, az akár még egy határozottan passzentos alternatívában is jól érezheti magát. Ezek már tényleg egyéni kvalitások, és főleg ízlésbeli meggyőződés függvénye.

Forrás: housebrand.com/hu/hu

Mi a helyzet a szín- és anyagválasztással?

Természetesen a pulóver anyaga, fazonja, illetve színárnyalata sem mellékes. Vegyük sorra, hogy melyik mit takar pontosan. A pamut, a plüss, vagy éppen a neoprén olyan anyagfajták, amik méltán közkedveltek, ráadásul télen extra jól teljesítenek. Nemcsak bennük lenni élvezet, hanem hozzájuk simulni sem mindennapi élmény, s ez romantikus estéken extra pozitívum. Ezen variánsoknál a maradéktalan szigetelés, azaz a jéghideg fuvallatokkal szembeni védelem borítékolható.

A fazon tekintetében azt célszerű megfontolni, hogy mi az, ami egyénileg elengedhetetlen: cipzár, kapucni, gallér? Mert tény, hogy mindenkinek más áll jól. A csuklya amúgy kifejezetten jó esésűvé varázsolja a pulcsikat, miközben férfias kelleme is vitathatatlan. A praktikusságáról nem is beszélve, mert végszükség esetén még sapkaként is funkcionálhat.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjenek a színek. Az, hogy a mintás vagy az egyszínű verziók a népszerűbbek-e, általános érvényűen nem megválaszolható kérdés. Mert ahány ház, annyi szokás! Az viszont biztos, hogy télen aratnak a sötét árnyalatok: kék, zöld, fekete, szürke. A különleges, téli mintás darabok pedig ünnepélyesnek is mondhatóak. S bár a pulóver nem tartozik az alkalmi viselet kelléktárához, de egy-egy extrább kialakítású modell igenis emelheti a hangulatot, meg az adott esemény fényét, még ha az egy egyszerű hétköznap, akkor is.

Forrás: housebrand.com/hu/hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.