"Nem tudok rendesen mosolyogni" - Szegedi Fecsó menyasszonya újra kés alá fekszik

Forrás: Instagram -
plasztikai műtét Szegedi Fecsó menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó menyasszonya egy orvosi műhiba miatt fekszik újra kés alá.

Szegedi Fecsó mennyasszonyának több plasztikai műtéte is volt már, megcsináltatta a melleit és a száját is feltöltette, ám az utóbbit nem szilikonnal szerette volna végeztetni, mégis azt fecskendeztek az ajkaiba.

Szegedi Fecsó barátnője, Bea kés alá fekszik Forrás: Instagram

"Pár éve feltöltettem a számat, hyaluront szerettem volna, de a tudtom nélkül szilikont tett bele az orvos, ami ugye nem szívódik fel" - árulta el Borsnak Bea, aki nemrég adott életet a Fecsóval közös gyereküknek. Úgy döntött, hogy ismét kés alá fekszik egy elrontott műtét miatt, és a szilikont is kiveteti a szájából.

"Volt egy Buccal Fat Removal műtétem is, amit elrontott az orvos. Mivel rossz helyen vágta fel, azóta nem tudok rendesen mosolyogni, és ez nagyon zavar. Ezt egy újabb műtéttel tudják korrigálni és úgy döntöttem, hogy egyúttal a szilikont is kivetetem" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.