"Csalja a kórházban fekvő feleségét" - írták a 75 éves férfi házára ismeretlenek

hűtlenség megcsalás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét mulattató érdekességet kaptak fel a Reddit felhasználói. Valaki azzal vádolt meg egy angol nyelvterületen élő nyugdíjast, hogy még ebben az előrehaladott korban sem képes kordában tartani hancúrlécét.

Bárki, aki emberünk családi házának közelébe megy, a garázskapura graffitizett feliratból a következőket tudhatja meg a kínos szituációról:

Itt egy 75 éves sorozatos félrejárkáló lakik, aki kórházban fekvő feleségét sem tiszteli. Ez egy hűtlen, beteges hazudozó háza.

A közösségi oldal felhasználói természetesen nem hagyták szó nélkül az arcpirító üzenetet. Volt, aki azon csodálkozott, hogy ennyi idősen egyáltalán képes harcra kész állapotba kerülni az úriember („A Viagra csodákra képes!"), valaki pedig felvetette, mi van, ha a tettes véletlenül rossz házra firkálta fel a vádakat.

Azért szép számmal akadtak olyanok is, akik a komoly oldaláról közelítették meg az esetet és sajnálkoztak a pórul járt asszony miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.