Az utolsó intéznivalók, simítások zajlanak, és este már teljes a karácsonyi hangulat. Napi horoszkóp a karácsony előtti utolsó napra!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szerelmi életedben szép napok következnek. Az érzések szinte túlcsordulnak a szívedben: ma mindenkit szeretsz. Holnapra szerencsére ez az érzés csak fokozódni fog benned. Ez jó, mert a szeretet ünnepe ez.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Egy váratlan helyzetben gyorsan kell döntést hozni. Talán épp az ünnepekkel kapcsolatosan. Ha még nem egyértelmű neked, hogy hol is töltöd a szentestét, akkor végre ideje valakinek választ adni a meghívására.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma új irányt adhatsz az életednek. Éppen ezért jól gondold meg, hogy mit is teszel. Ha valami tévedésed volt a közelmúltban, ma jóváteheted. Ha valami mulasztásod, bepótolhatod. A következmények igazán jók.

Napi horoszkóp (2022. december 23.): a Szűz égi jutalmat kap, a Kos érzelmes hangulatban vanForrás: Shutterstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)  

Ma már sokat sütsz-főzöl, de hát bármilyen fáradságos is, igazán örömödet leled benne. Egy telefon, vagy e-mail pedig egészen elgondolkoztat. Talán olyan valaki keres meg, akiről már régen nem hallottál. 

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)  

Ma nagyot léphetsz előre a lelki fejlődésben. Sikerül felülkerekedni egy rossz tulajdonságodon, s ezzel eléred, hogy mások szemében is nagyot nősz. De nem is ez a lényeg: hanem a szeretet, ami benned is felébredt újra. 

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

Hiába, te vagy a legdolgosabb jegyek egyike, természetesen a mai napon is dolgozol. Mégis örömmel, könnyű szívvel végzed a dolgod. Egyrészt, mert már előre élvezed a holnapot, másrészt, mert valami nagyon jó hírt kapsz a szorgalmadért jutalmul.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.