Napi horoszkóp 2022. december 26.: igazi kikapcsolódást hoz karácsony második napja

Forrás: Thinkstock -
asztrológia napi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az égiek békés, boldog karácsonnyal áldanak meg, és most mindenkivel sikerül szót érteni. Napi horoszkóp következik karácsony második napjára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Karácsony másnapján ismét közel kerültök egymáshoz a pároddal. Az elmúlt időszak rohanásában már szinte csak megszokás szerűen működtettétek a kapcsolatot, de mostanra végre sikerül lelassulni, és ismét átélni a csodát, amit a szerelem jelent kettőtöknek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Mára már igazán ki tudsz kapcsolódni, és önfeledten élvezed a rokonokkal együtt töltött órákat, a nagy beszélgetéseket, a finomságokkal megrakott asztalt. Ha lement a nagy ebéd, sétáljatok egyet, meglátod, egészen felfrissül a gondolkodásod is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Karácsony második napja még sok vendégeskedést jelenthet. A formaságokat, az elvárásokat nem igazán kedveled, a zajos és vidám társaságot viszont annál inkább. Remélhetően jó kedvű, humoros rokonság vesz körül vasárnap is.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A karácsony nemcsak vidám pillanatokat, hanem nosztalgiát és kis szomorúságot is hozhat, főleg, ha vannak olyan szeretteid, akikkel már nem ünnepelhetsz együtt. Engedd felszínre törni ezeket az érzéseket, gondolatokat, és oszd meg őket valakivel. Meglátod, szinte azonnal megkönnyebbülsz.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Pihenés közben jönnek a remek ötletek. Karácsony másnapján is sziporkázol, szuper, meglepő ötleteid támadnak! Érdemes ezeket megbeszélni néhány józan gondolkodású ismerőssel, rokonnal, baráttal, mert ők is hozzátehetnek okos javaslatokat a megvalósításhoz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Nagyon kedvező energiák hatnak rád. Most bármit békésen meg tudtok beszélni, rendezni. Mindenki hálás neked azért, amit köréjük teremtesz: a sok gondoskodásért, figyelemért, és ezt ma igyekeznek meg is hálálni - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.