"Celeb cirkusz" - szétszedik a kommentelők Szabó Ádámot és újdonsült menyasszonyát

esküvő Szabó Ádám lánykérés menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Szabó Ádám megkérte szerelme, Jennifer kezét. A követők nem nézik jó szemmel a korai lánykérést, sokan kifejezetten korainak tartják...

Ahogy arról mi is írtunk, eljegyezte szerelmét Szabó Ádám. Farkas Jennifer sokaknak előző férje miatt lehet ismerős: a csinos lány évekig az Éjjel-Nappal Budapestben szereplő Kolozsváry Zsolt felesége volt. Jennifer és a sorozat Marcija hat évig alkottak egy párt, azonban idén elváltak útjaik. A szőkeség Szabó Ádám oldalán találta meg a boldogságot, olyannyira, hogy a napokban kiderült, a zenész már el is jegyezte a párját.

A lánykérés miatt Ádám és Jennifer rengeteg rosszalló megjegyzést kapott, sokak szerint túl korai a lánykérés, hiszen pár hónapja vannak együtt, ráadásul Jenni idén vált el.

"Értem én, hogy szerelem meg minden is, de nekem ez gyors báttya"

"Ha már az eljegyzèst így elsieted, legalább az esküvővel várj egy darabig"

"Celeb cirkusz..."

-olvasható a poszt alatt. Ádámékat cseppet sem érdeklik a rosszindulatú kommentek, bár Jenni korábban Instagram-sztoriban tisztázta a róla szóló hírek helytelenségét.

Szabó Ádám menyasszonya az újságíróknak üzent. Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.