Alig pár óra leforgása alatt két sztáreljegyzésre is sor került. Kulcsár Edina és G.w.M mellett az ismert harmonikás, Szabó Ádám is megkérte szerelme kezét, Jennifer pedig azonnal igent mondott a fiúnak.

Szabó Ádám idén tavasszal mutatta meg új barátnőjét, Bernit, ám a nyáron már szakítottak is. Eltűntek a közös fotók, sőt már nem is követik egymást az Instagramon. A zenész azonban nem sokáig szomorkodott, ugyanis alig telt el egy hónap a szakításról szóló hírek után, ő máris egy csinos, szőke hölgy oldalán tűnt fel a közösségi médiában.

A hölgyet Farkas Jennifernek hívják és nem ismeretlen a bulvármédiát fogyasztók számára, ugyanis korábban együtt járt Zámbó Krisztiánnal, sőt összeházasodott az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjével, a Marcit alakító Kolozsváry Zsolttal. Jennifer azóta már elvált, ám most ismét az oltár elő kísérhetik, ugyanis igent mondott Szabó Ádámnak.

A harmonikás egy korábbi interjúban arról beszélt, kész lenne megállapodni Jennifer oldalán, és most a tettek mezejére lépett. Különleges módon, egy állatkerti pingvin örökbefogadásával, és persze egy gyűrűvel kérte meg szerelme kezét. Minderről saját Instagram-oldalán számolt be a zenész.