Megkérte barátnője kezét Szabó Ádám: egy pingvint is örökbe fogadtak

pingvin örökbefogadás Szabó Ádám eljegyzés lánykérés Farkas Jennifer gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár óra leforgása alatt két sztáreljegyzésre is sor került. Kulcsár Edina és G.w.M mellett az ismert harmonikás, Szabó Ádám is megkérte szerelme kezét, Jennifer pedig azonnal igent mondott a fiúnak.

Szabó Ádám idén tavasszal mutatta meg új barátnőjét, Bernit, ám a nyáron már szakítottak is. Eltűntek a közös fotók, sőt már nem is követik egymást az Instagramon. A zenész azonban nem sokáig szomorkodott, ugyanis alig telt el egy hónap a szakításról szóló hírek után, ő máris egy csinos, szőke hölgy oldalán tűnt fel a közösségi médiában.

A hölgyet Farkas Jennifernek hívják és nem ismeretlen a bulvármédiát fogyasztók számára, ugyanis korábban együtt járt Zámbó Krisztiánnal, sőt összeházasodott az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjével, a Marcit alakító Kolozsváry Zsolttal. Jennifer azóta már elvált, ám most ismét az oltár elő kísérhetik, ugyanis igent mondott Szabó Ádámnak.

A harmonikás egy korábbi interjúban arról beszélt, kész lenne megállapodni Jennifer oldalán, és most a tettek mezejére lépett. Különleges módon, egy állatkerti pingvin örökbefogadásával, és persze egy gyűrűvel kérte meg szerelme kezét. Minderről saját Instagram-oldalán számolt be a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.