Hoppá! Emily Ratajkowskit egy dögös pasival csókolózva kapták lencsevégre - Fotó

Forrás: Instagram/Emrata -
csók párkapcsolat szerelem Pete Davidson Emily Ratajkowski kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fel kell kötnie a gatyáját annak, aki nyomon akarja követni Emrata szerelmi életét, a modell ugyanis ezúttal újabb férfival mutatkozott együtt, ráadásul nem is akárhogy...

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Emily Ratajkowski és férje, Sebastian Bear-McClard házassága a nyár elején futott zátonyra. Úgy tudni, a producer többször is megcsalta feleségét, ez vezetett a váláshoz. Azóta a gyönyörű topmodellt több férfival is összeboronálták: többek között Brad Pitt-tel, egy olasz DJ-vel, és Pete Davidsonnal is, ám úgy fest, nem az előbb említett férfiak egyike rabolta el a szívét.

Emilyt karácsony estéjén egy dögös pasival csókolózva kapták lencsevégre New Yorkban. A férfi a hírek szerint Jack Greer képzőművész, aki karácsony este vitte randira Ratajkowskit, majd haza is kídérte a modellt -írja a Page Six.

A csókról készült fotósorozatot ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Instagram/Emrata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.