Lebukott a sztárpár: lesifotó bizonyítja, hogy együtt vannak

fotó Pete Davidson Emily Ratajkowski kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután bejelentette válását, már Brad Pitt-tel is összehozták a pletykalapok Emily Ratajkowskit. A modell azonban nem az ismert színész, hanem egy humorista oldalán találhatta meg a boldogságot.

Ratajkowski azután adta be a válókeresetet, hogy kiderült, férje és gyermekének apja megcsalta őt. Az ügyet alig pár hónap alatt lezongorázták és az angol-amerikai modell valóban továbblépett. Beigazolódott a bulvárlapok híresztelése, miszerint az ismert humorista, Pete Davidson lett a kiszemeltje.

Davidson is most lépett ki egy kapcsolatból, ő Kim Kardashiannel alkotott egy párt, és bár nagy szerelemnek tűnt, végül mégis szakítottak.

Pete és Emily kapcsolatáról először csak a lapok pletykáltak, ám most már közös fotó is bizonyítja, hogy több lehet köztük barátságnál. A fiatalok ugyanis együtt mutatkoztak egy kosármeccsen, és mindketten a pálya szélén, a hírességek számára fenntartott részen foglaltak helyet. Mellettük ült Ben Stiller és felesége, valamint Jordin Sparks énekesnő is – vette észre az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.