„Végtelenül szeretünk”: - szívszorító posztot tett közzé Pelé lánya

Forrás: AFP/Money Sharma -
halál gyász halálhír Pelé Edson Arantes do Nascimento
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, a futball egyik legmeghatározóbb alakja, Pelé 82 évesen távozott az élők sorából.

A futballsztárnál tavaly augusztusban diagnosztizáltak vastagbélrákot, ezért többször is kórházi kezelést kapott, az egészségi állapota ingadozó volt. Az elmúlt időszakban már nem reagált a kemoterápiás kezelésekre, ezért palliatív ellátásban részesült.

Pelé lánya, Kely Nascimento érzelmes posztban erősítette meg a Pelé haláláról szóló híreket. A háromszoros világbajnoki győztest széles körben minden idők legnagyobb futballistájaként tartják számon, és tragikus halála miatt az egész világ gyászba borult.

-áll a szívszorító posztban, ami Pelé halálos ágyánál készült.

Pelé gyerekei napok óta a halálos ágy mellett virrasztottak Forrás: Instagram/Kely Nascimento

Pelé családja napok óta a legenda kórházi szobájában volt; szinte el sem mozdultak az ágya mellől, a karácsonyt is ott töltötték. Kely több fotót is közzétett, posztjaiban pedig arról írt, hogy nehéz megmagyarázni azt, amit éreznek, ugyanis a kétségbeesés és szomorúság mellett sokszor beszélgetnek vidám emlékekről is.

-vonta le a konklúziót Pelé lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.