Debreczeni Zita egy spontán vetélés után ismét várandós: hatalmas a boldogság

Forrás: Gianni, Instagram -
Gianni Annoni várandós terhes Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyermeküket várják.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni Instagram-oldalukon jelentették be, hogy bővülni fog a családjuk, második gyereküket várják. Hatalmas a boldogságuk, de ezt a felhőtlen örömöt megelőzte egy tragédia: márciusban Zita elvetélt.

"Nem beszéltem még erről, de... volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe" - árulta el az InStyle magazinnak Zita.

Gianni és Debreczeni Zita második gyereküket várják Forrás: Gianni, Instagram

"Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült. Járt az agyunk, hogy hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót... Nehéz volt megélni ezt a tragédiát... Kaptunk egy pofont az élettől, amely jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, majd azt mondta: »Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben«" - tette hozzá. ezután ismét belevágtak a lombikba, végül a 10. sikerült.

"Elkerülhetetlen volt a laparoszkópiás műtét, amelynek során bebizonyosodott, hogy endometriózisom van, illetve méhletapadásom, egy polipom, két miómám és három cisztám, a legnagyobb alma nagyságú" - mondta Zita. "Minden petesejtleszívás előtt naponta ötszöri injekciózásra van szükség, három héten keresztül" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.