Napi horoszkóp 2023. január 6.: a Rákra szenvedély, a Halakra meglepő fordulat vár

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntő pedig szinte minden akadályt gond nélkül le tud győzni pénteken.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Egyszerre többfelé is nyílhatnak új utak, lehetőségek a számodra. A baj csak az, hogyha mindent akarsz egyszerre, akkor szétszórttá, kapkodóvá válhatsz. Helyezd előtérbe a legjobb lehetőséget!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Izzó, vehemens lehetsz pénteken. Sajnos nem mindenki viseli el, ha ilyen módon viselkedsz. De aki pont ilyennek imád, azt becsüld meg nagyon! Abból a kapcsolatból még lehet valami!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nagy örömödet mindenképpen meg szeretnéd osztani valakivel pénteken. Azért gondold meg jól, kinek dicsekszel. Vannak ugyanis irigykedők a környezetedben. Még olyan is, akiről talán nem is gondolnád, hogy az. Természetesen ne a társadra gondolj.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ma megperzselhet a szerelem tüze. Még azok is úgy érezhetik, hogy nem férnek a bőrükbe, akik régi, megállapodott és biztonságos kapcsolatban élnek. Pedig jobb lenne, ha beférnél, mert a te számodra fontos az állandóság, az érzelmi biztonság.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ha változtatni akarsz a párkapcsolatodon, az csak úgy fog menni, ha magadon kezded. Amíg a párodat akarod átformálni, azt fogod tapasztalni, hogy egyre inkább ellenáll neked. Mihelyst magadat formálod, a társad is változni fog.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Most nem az számít, hogy igazad van-e, hanem hogy megéri-ez a harcot az adott konfliktus. Ez jusson eszedbe, mielőtt nekiállnál megvitatni valamit valakivel teljesen feleslegesen. Csak a lényegi dolgokra koncentrálj pénteken - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.