Így hozza magát formába Pataki Ági: 71 éves és tele energiával

Forrás: MTI/Manek Attila -
hosszú élet egészség Pataki Ági sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan csak a fabulonos lányként ismerik Pataki Ágit, aki az utóbbi években elsősorban már csak filmproducerként tevékenykedik. Tavaly ősszel ünnepelte hetvenegyedik születésnapját, ő azonban nem akar pihenn,i és aktívan tesz az egészségéért.

Pataki Ági figyeli teste jelzéseit, és tesz azért, hogy egészséges maradjon. A Balázs Béla-díjas producerre azonban nemrég felszaladt pár kiló, melyektől most szeretne megszabadulni. Ez az egyik újévi fogadalma, melyet azért is osztott meg a nyilvánossággal, hogy még nagyobb legyen a motivációja, és elérje a célját.

Forrás: MTI/Manek Attila

– mondta a Blikknek Pataki Ági.

"Hosszú ideig szeretnék élni, de nem mindegy, hogy hogyan. Az egészség mindennek a kiindulópontja: attól leszünk jókedélyűek, szépek, energikusak és boldogok is, ha minőségi életet tudunk élni. Szerencsére ebben partner a családom is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.