Heti horoszkóp (2023. január 9-15.): Izgalmas és problémás is lehet ez a hét

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp 2023 horoszkóp január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét vegyesen alakul. Egyrészről lesznek, akiknek nagyszerű lehetőségeket hoz, és lesznek, akik alig várják majd a végét. Kifejezetten kedvező és kifejezetten problémás napokra is számíthatunk a heti horoszkóp szerint a következő napokban.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Nemcsak te, hanem az egész világ felélénkül ezen a héten. Már a hét kezdete is lendületesnek ígérkezik. De nem lehet hirtelen mindent bepótolni, és elintézni pár nap alatt. Szóval adj időt magadnak és a folyamatoknak! Csütörtökön éjjel bolygód, a Mars végre elindul előre, melynek hatására beragadt ügyeid kioldódnak. Hétvégén sok érzékeny, sértődékeny emberrel lesz dolgod. Legyél velük megértő!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn, szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek garantálják, hogy terv szerint haladj. Érdemes lenne ezekre a napokra időzítened kulcsfontosságú ügyeidet. Utána a levegő dominancia azt javasolja, minél többet kérdezz és kommunikálj, hogy minél előbb kiderüljön, ugyanarról beszéltek-e! A hétvégéd ne szóljon a munkáról! Pihenned kellene.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Kedvedre való lesz ez a hét. Végig olyan érzésed lesz, hogy érdemes volt az elmúlt hetekben, hónapokban konstruktív megoldásokra törekedned, és keresni a közös nevezőt. Ez most hozza meg az eredményeket, de persze ettől még nem szabad abbahagynod a kommunikációt. Te ebben nagyon jó vagy. Nem jössz zavarba, ha beszélned kell. Megérdemelten dőlhetsz hátra hétvégén...

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Jó, ha tudod, hogy ezen a héten a föld és a levegő energiák dominálnak. A föld a józanság és a praktikus megközelítés sikerét, a levegő a kommunikáció fontosságát jelzi. Most az érzelmek nem segítenek. Ha megsértődsz, azzal csak magadat hátráltatod. Inkább keresd a megoldást (föld), és kérdezz (levegő)! Hétvégére elfáradhatsz, de lustálkodás helyett gyűjts élményeket!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hét elejére rányomja a bélyegét egy Hold-Szaturnusz szembenállás, emiatt iszonyatos düh-láva önthet el. Vértezd fel magad az ostobákkal szemben! Ugye, tudod, hogy felesleges őket győzködni? A hét közepén lecsillapszol. De ne kezdj el költekezni! Pénzügyi spirálba keveredhetsz, ha nem fogod vissza magad! Tanácsos hétvégén szabadtéri programot választanod, hogy kiszellőztesd a fejedet.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Semmiképp se vessz el a részletekben ezen a héten! Ez a veszély a hét közepén fenyeget a leginkább. Hiába akarsz precíz lenni, valami vagy valaki eltérít az utadról. Lassan megőrülsz, de nem tudsz a saját tempódban haladni. Ez köszönhető annak is, hogy újra indul a gazdaság és a hivatalok, és mindenki most akar intézkedni. Mindezt a hétvégén kell kipihenned, ha nem akarsz lerobbanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.