Párt keres a világ legszexibb nagymamája: Gináért odáig vannak a fiatal fiúk

Forrás: Instagram -
nagymama párkeresés szexi Gina Stewart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves modell, Gina Stewart azzal robbant be a köztudatba, hogy ő a világ legdögösebb nagymamája. Nos, a szőkeség most párt keres, és reméli, hamarosan rátalál a szerelem.

"Szingli vagyok, és azt hiszem, hogy ahogy öregszem és van a lányom, egyre óvatosabb vagyok, kit engedek be az életembe. Különösebben nem keresek senkit, hiszek abban, hogy ha az a sorsom, hogy szerelemre találjak, meg is fog történni, és valószínűleg akkor leszek szerelmes, amikor a legkevésbé számítok rá"

– nyilatkozta a dögös nagyi a Scottish Sunnak.

Forrás: Instagram

Gina egy ideje nem randizott, annyit azonban elárult, hogy bár nyitott a különböző korosztályokra, inkább a fiatal srácok állnak sorba érte.

Őszintén szólva sok fiatal férfi szereti az idősebb nőket, valószínűleg több felkérést kapok a fiatalabb generációtól, mint a sajátomtól. A legidősebb, akivel találkoztam, az ötvenes évei végén, a legfiatalabb pedig a húszas évei végén járt

-idézi a 24 a szexi szőkeséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.