Az egykori VV villalakó úgy érzi lassan kifut az időből. Ketyeg a biológiai órája, s ő még mindig nem találta meg a Nagy Ő-t, pedig minden vágya, hogy családot alapítson és gyermeket szüljön. 

Anett és az előző párja 7 évet töltöttek együtt, a családalapítás gondolata is felmerült benne, azt hitte, örökre együtt maradnak, még a férfi nevét is a kezésre tetováltatta- Ám a történet nem úgy alakult, ahogy a celeb szerette volna. Azóta már több kezelésen is részt vett, hogy a tetoválást a kezéről eltüntesse. 

Béres AnettForrás: Béres Anett/Instagram

„Nem mondtam le az anyaságról, és nehéz lesz elfogadnom, ha mégsem jön össze, de nem mindenáron ragaszkodom hozzá, ugyanis számomra elengedhetetlen, hogy családban neveljem fel a gyerekemet" - mondta el az egykori valóságshow szereplő, aki saját bevallása szerint nehezen ismerkedik.

"Egy ideje már felregisztráltam a Tinderre, de még senkivel nem jutottam el a találkozóig, ugyanis nem feltétlenül éreztem magam randiképesnek. De ha jön valaki, aki nagyon megtetszik, nyitott vagyok egy kapcsolatra. Számomra az ideális férfi legalább öt évvel idősebb nálam. Külső tekintetében nincs konkrét ideálom, de a borostás férfiak nagyon tetszenek" - szögezte le Béres Anett a Hot! Magazinnak adott interjúban