Egykori szerfüggő férfivel kötötte össze életét a Drága örökösök színésznője

Forrás: Shutterstock -
Csarnóy Zsuzsanna házasság Drága örökösök függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén alatt ment férjhez Gesztesi Károly volt felesége. A Drága örökösök Valiját alakító Csarnóy Zsuzsanna párja, Czeller Péter korábban közel 30 évig szerfüggőséggel küzdött.

"A pandémia időszaka nekem az elmélyülés, a gondolkodás időszaka volt. Azon gondolkodtam, mi hiányzik az életemből... Egy szerelem, egy társ, mert ez így egyedül nem természetes. Kértem az Jóistent, mondván, hálás lennék, ha egy valódi és igaz szerelmet elém sodorna" - emlékezett vissza a színésznő és a Bestnek azt is elmondta, hogy társaságban ismerkedtek meg.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

"Ott állt előttem egy sugárzó, jókedvű, tiszta lelkű ember, akiből áradt a szeretet, és akivel olyan dolgokról beszélgettünk, amikről azokkal sem szoktam, akiket évek óta ismerek" - nyllatkozta.

"Megpillantottam, és azt kérdeztem, ki lehet ez a nő. Részemről szerelem volt első látásra, egyszerűen tudtam, hogy őt fogom feleségül venni" - tette hozzá Péter, aki azt sem titkolta, hogy harminc éven át drog- és alkoholfüggő volt.

"Majdnem mindent és mindenkit elvesztettem a drogok és az alkohol miatt" - nyilatkozta a férfi, aki legrosszabb időszakában heroinfüggő volt, intravénásan adta be magát a szert, emberi roncs volt, végül az utcán kötött ki. Ekkor a halál közelébe került, üszkösödni kezdett a lába, illetve súlyos májgyulladást kapott. Egy hét hónapos rehabilitáció segítségével sikerült letennie a szereket és hét éve nem használ szereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.