Napi horoszkóp 2023. január 20.: a Mérleg megküzd a céljaiért, a Skorpió nyertes helyzetben van

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak életében lehet egy titkos rajongó, akire érdemes lenne odafigyelnie. Napi horoszkóp következik péntekre minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Bármilyen érdekesek is az ötleted, sajnos a környezeted nem úgy reagál rájuk, mint szeretnéd. A legjobb, ha nem húzod fel magad rajta, hanem számolsz tízig, mielőtt véleményt mondanál. Ha nem teszed, kiszaladhat a szádon olyan vélemény, kritika, amivel vérig sérted, akit pedig a legjobban szeretsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Olyan emberekkel hozhat össze a véletlen, a jó sors, akik a saját életükkel éppen a te magánéleti problémáidra mutatnak követendő példát. Nálad jobban senki sem tudja, hogy tanulni nem szégyen, sőt kifejezetten hasznos! Még jobb, hogy nem a saját károdon teszed.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha szerelemre vágysz, jó hír, hogy ezért most nem kell semmit sem tenned, mert jön az magától is. Pontosabban épp az a jó, ha nem teszel semmit, hanem hagyod, hogy a másik fél meghódítson téged! Éppen a titokzatosságod vonzza feléd a leginkább.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem panaszkodhatsz pénteken sem, mert a családi életedben minden téren kedvezőbben alakulnak a dolgok, mint amire számítottál. Olyan kérdésekben is sikerül nyugvópontra jutni a többiekkel, amelyek már jó ideje bosszantottak téged.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem ajánlatos vaktában cselekedni, mert sok hibát vétesz, később pedig nagyon nehezen tudod korrigálni a mostani tévedéseket. Ha kicsit türelmesebb vagy, könnyen magad mellé állíthatod még azokat is, akik eddig inkább ellened dolgoztak. Az a fontos, hogy a többiek is megértsék, ami számodra evidens!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy korábban fásultan álltál bizonyos dolgokhoz, ezek most újra értelmet és lendületet kapnak az életedben. Ideje eldobni a megcsontosodott előítéleteket. Kollégáid pletykáit nem kell meghallgatnod, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.