Joshi Bharat ismét exfelesége főztjét eszi: egykori szerelme is segíti az ismert tévést

Forrás: Life TV -
főzés Joshi Bharat exfeleség segítség Szabó Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető és sorselemző élete fenekestül felfordult. Joshi Bharat 2021 szeptemberében elvált felségétől, Csillától, majd újból szerelmes lett, ám az a kapcsolata is véget ért. Jelenleg nincs televíziós munkája, eladta százmilliós házát és lányával költözött össze, egy panelház nyolcadik emeletén él.

A 67 éves képernyős nem adta fel, szeretne ismét kapcsolatban élni, és egy barátja szerint újra randizgat. A lakásához közeli kávézó törzsvendégeként sokszor nem egyedül ül le az asztal mellé, "korabeli hölgyekkel beszélget, keresi azt, akivel a csalódások után boldog lehet" – árulta el a Story Magazinnak Joshi egyik barátja.

Joshi Bharat Forrás: Life TV

Az ismerős azt is felfedte a lapnak, hogy Joshi Bharat és exfelesége, Szabó Csilla között rendeződött a kapcsolat a válás óta, és közös lányuk miatt rendszeresen beszélnek telefonon, sőt egykori szerelme még főz is a tévésre. Csilla ugyanis indiai ételeket készít lányuknak, Shilának és ilyenkor természetesen gondol Joshira is, akinek mindig csomagol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.