Női cipők, amelyek a legdivatosabbak lesznek 2023-ban

Forrás: CCC -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaszi-nyári divatos cipők szemet gyönyörködtető díszítések és praktikus szabások kombinációját alkotják. A kifutók legnépszerűbb modelljei között a western csizmák, a puha balettcipők, a bohó stílusú gladiátorok, a platform flip-flopok, a fényes magassarkúk és a 70-es évek stílusú tornacipők dominálnak. Íme, a top négy legdivatosabb tavaszi cipőmodell az év  melegebb időszakára, amely uralni fogja a következő szezont.

2023 nyara nem nélkülözheti a látványos gladiátorokat. A tervezők egyetértenek abban, hogy ez a következő nyár egyik legdivatosabb cipőmodellje. Hogy miért? Egyéniséget adnak a viselőjüknek, meghatározzák annak karakterét. A divatos szabások ugyanis rendkívül jól szemléltetik az adott stílus jellemzőit, illeszkednek azokhoz. A legjobb dizájnerek kifutóin egyaránt megtalálhatóak a bohó stílusú, lapos gladiátor szandálok és az érzéki, magassarkú gladiátor-csizmák, amelyek elsősorban különleges alkalmakra tökéletesek. Érdemes az egyszerű, visszafogott színű gladiátor modellekre fogadni, mert már a fazonjuk is kellően vonzza a tekinteteket.

Forrás: CCC

Divatos cipők, 2023 tavasz-nyár: platformok

A divattervezők nem tudják elképzelni a 2023-as tavaszi-nyári szezont platformok nélkül. Ez az egyik legnépszerűbb magassarkú a női gardróbban. Népszerűségük titka a stabil sarok, amely több órán át garantálja a kényelmet. A tervezők úgy döntöttek, hogy kihasználják ennek a modellnek a funkcionalitását. A 2023-as tavasz-nyári kollekciókat kínáló divatházak napi szinten számos változatban ontják a platformokat. A trendek között megtalálhatóak lesznek a magas talpú klumpák ihlette lezser papucsok, a faoszlopon álló, ugyanolyan stabil talpú platformok, valamint a 90-es évek esztétikája által ihletett könnyű platform csizmák is.

Divatos cipők, 2023 tavasz-nyár: cowboy csizma

A tavaszi-nyári divatos cipők listájáról nem hiányozhat a cowboy stílusú csizma sem. A jellegzetes texasi eredetű western csizmák olyan modellek, amelyek sok-sok éve jelen vannak a kifutókon. Nem ok nélkül, mert a tervezők és a jól ismert, megbecsült stílusikonok egyaránt szeretik őket. A következő szezonban a szokásos fekete cowboy csizma elveszti relevanciáját. A legdivatosabb modelleket foltokkal, fényes elemekkel díszítik, vagy teljes egészében fémes bőrből készítik. A felsőrész magassága teljes szabadságot biztosít a bokamodellektől a térdig érő fazonokig.

Divatos cipők tavasz-nyár 2023: tornacipők

A dizájnerek azt vallják, hogy a viselési kényelem ugyanolyan fontos, mint a trendek és a dizájn. Nem ok nélkül uralják a legnagyobb divatházak kifutóit a tornacipők. Ez nagyszerű hír a sportos stílus és casual szerelmeseinek. A tornacipők pótolhatatlanok az elegáns hétköznapi stilizációk megtörésében, például oversize öltönyökkel vagy borítékruhákkal kombinálva. A tavasz-nyári szezon újdonsága egy hatalmas visszatérés a 70-es évek cipődivatjához. A legdivatosabb sportcipőket olyan részletek különböztetik meg, mint a gumitalp vagy a színes csíkok a cipő oldalán. Ugyanilyen fontos a domináns textúra kérdésköre, ami jelen esetben a velúr – ez a 70-es évek modelljeire jellemző. A csecsebecsék szerelmesei el lesznek ragadtatva a kiegészítő díszítésektől, mert nagyon menők lesznek a fényes strasszokkal ellátott tornacipők modelljei is. Hogy érzed, ezekből a trendekből vajon melyik lesz a favoritod? Fedezd fel a CCC online vagy helyhez kötött, személyes jelenlétet realizáló üzlethálózatát, és találj rá a kedvenc modelledre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.