Randitippek: ezt az 5 dolgot imádni fogja benned a pasi!

párkapcsolat szerelem szerelmespár randevú férfi és nő
Shutterstock/NDAB Creativity - NDAB Creativity
randevú párkeresés ismerkedés
Alig várod az első randit, de már előre izgulsz és feszengsz? Ne aggódj! Íme, olyan randitippek, amivel biztosan lenyűgözheted a partnered.

Ha a párválasztást nézzük, a férfiaknál vitathatatlanul a vonzó külső áll az első helyen, míg sok nőnek a megjelenés mellett az is nagyon fontos, hogy a partnerrel egymásra hangolódjanak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a férfiak kizárólag a nő külső megjelenésével törődnek egy randin. Ennél sokkal több, apró részletre odafigyelnek, főleg, ha hosszú távú párkapcsolatot szeretnének kialakítani.  Mutatjuk, melyek a legjobb randitippek! 

randevú párkapcsolat rajongás szerelem férfi nő
Randitippek: a viselkedéseddel könnyen lenyűgözheted, de akár el is ijesztheted a partnered.
Forrás: Shutterstock/ Song_about_summer

Bár minden pasinak más jön be, van azért néhány olyan viselkedési forma, amivel sikert arathatsz az első találkozón (ahogy a magatartásoddal akár el is ijesztheted a randipartnered).  

Ez az 5 dolog a legtöbb esetben bejön a pasiknak

1. Ha szenvedélyesen beszélsz a hobbidról 

A férfiak szeretik, ha egy nőben van tűz, lelkesedés és szenvedély. Bátran mutasd meg önmagad akár már az első találkozón. Azonban ne ess túlzásokba: a randipartneredet is engedd szóhoz jutni, és arra is figyelj, hogy ne legyél túl harsány vagy közönséges. 

2. Mosolyogsz, és felveszed a szemkontaktust 

A barátságos, kedves mosoly, a fenntartott szemkontaktus és az őszinte érdeklődés vonzó lehet a partner számára

beszélgetés kávézás randi randevú mosoly 6 ok, amiért az introvertáltak sikeresebbek a társkeresésben! család
Add önmagad, de figyelj a partneredre is!
Forrás: Thinkstock

3. Természetesen viselkedsz 

A kényeskedés, az affektálás, a maníros, felvett viselkedés a legtöbb pasinál nem nyerő. Próbálj minél természetesebben viselkedni, nem kell, hogy megjátszd magad. Fontos, hogy ne tűnj ridegnek és elérhetetlennek sem.  

4. Megcsillogtatod a humorod 

A pasik szeretik viccesre venni a figurát, ezért jó, ha érted a humort és belemész az incselkedésbe. Ha egy tréfás megjegyzésen nem megsértődsz, hanem inkább szellemes választ adsz, azzal nemcsak a randi hangulata lesz jobb, hanem te is nyerő leszel a pasinál. 

Engedd el magad és élvezd a pillanatot!
Forrás: Forrás: Thinkstock

5. Mered élvezni az életet 

Azok az emberek, akikben van játékosság és tele vannak életkedvvel, sokkal jobb benyomást tesznek, mint a fanyalgók. Nincs ez másként egy randin sem: engedd el a gondokat, add át magad a pillanatnak és élvezd az együtt töltött időt. Ha buliba mentek táncolj, ha étterembe visz, ne csak kelletlenül piszkáld a salátádat, hanem egyél jóízűen. Legyél vidám, és merj kacagni. Hidd el, a legtöbbet az nyomja a latban, hogy mennyire érzitek jól magatokat együtt.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.