Amber Rose élete végéig szingli akar maradni, és nem akar többé szexelni

Forrás: Amber Rose / Instagram -
szingli párkapcsolat szex Amber Rose
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose úgy döntött, élete hátralévő részében szingli akar maradni.

A modell nemrég a Sofia with an F podcast vendége volt, ahol többek között beszélt a Kanye Westtel, 21 Savage-gel, volt férjével, Wiz Khalifával való párkapcsolatairól, és arról is, hogy most milyen tapasztalatai vannak a férfiakkal.

Amber Rose Forrás: Amber Rose / Instagram

"Rosszabb, mint valaha. Elég kiábrándítóak itt. Borzasztóan durvák. Életem végégi szingli akarok lenni" - mondta. "Senkivel nem akarom megosztani a házamat vagy az életemet. Nem akarok látni senkit a gyerekeim körül. Nem akarok szexelni. Undorító. Nem akarom" - idézi a People magazin. Hozzátette, hogy nagyon boldog attól, hogy egyedül fekhet az ágyában.

Amber Rose egyébként három évig volt együtt a most 36 éves Alexander Edwards zenei producerrel, aki jelenleg Cherrel él boldog párkapcsolatban. Rose a szakítás után megvádolta a producert, hogy legalább 12 különböző emberrel csalta meg őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.