Dietz Gusztáv: "Azzal az energiával kezdtem el sportolni, amivel a heroint szúrtam magamba"

Forrás: Instagram/Dietz Gusztáv -
Palik László Laky Zsuzsi Dietz Gusztáv sport Dietz Guszti kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dietz Gusztáv legutóbb Palik Lászlóval beszélgetett a Futtában című műsorban. Az MMA-harcos edző többek között a családjáról, a sportról, és egykori függőségéről is őszintén beszélt.

Dietz Gusztáv a margitszigeti séta alatt rengeteg témát érintett Palikkal. A feleségéről, Laky Zsuzsiról például úgy fogalmazott, hogy ő egy nagyon stabil, kiegyensúlyozott, végtelenül erkölcsös, jóravaló nő, akit 14 éve imád. Guszti nemcsak gyermekei anyjáról, hanem egykori kábítószer-függőségéről is tabuk nélkül vallott. A kérdésre, hogy le lehet-e jönni a cuccról, így válaszolt:

"Kell találni valami más kattanást.

A jó szokásoknak és a rosszaknak is megvan az eredménye, azzal az energiával, amivel szúrtam magamba a heroint, ugyanazzal az energiával kezdtem kábé sportolni.

Ennek is meglett az eredménye, ez is egy kattanás, egy drog. (...) Én nem tartom magam MMA-snak, nekem komoly eredményeim földharcban vannak, edzés szintjén tudom oktatni"

-mondta Guszti, aki édesapja halála után a drogba menekült, emiatt édesanyjával is megromlott a viszonya, de szerencsére ma már szent a béke közöttük.

Forrás: Instagram/Dietz Gusztáv

Az Európa- és világbajnok sportoló nem titkolja, hogy a pandémia óta egyáltalán nem vágyik az emberek közelségére, és bár bizonyos embereket nagyon szeret, most, hogy ott van a családja, ritkán találkozik másokkal.

A teljes adás itt nézhető vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.