Shakira megtiltotta a gyerekeinek, hogy nagymamának hívják Piqué édesanyját

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jason Merritt/Term -
nagymama tiltás Shakira gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő és focista kedvese tavaly nyáron jelentették be, hogy tizenkét évnyi együttélés és két gyermek után szakítanak. Shakira úgy tűnik, nemcsak volt férjével, hanem volt anyósával sem ápol túl jó kapcsolatot.

Shakira sokáig nem nyilatkozott az ügyben: karácsony előtt azonban elárulta, mitől lett gyanús számára Gerard Piqué. Az énekesnő azután kérte magánnyomozó segítségét, hogy észrevette, olyan étel kezdett hirtelen fogyni a hűtőből, ami nem tartozik párja kedvencei közé. Ez pedig nem volt más, mint a lekvár. A pár végül gyorsan lezongorázta a szakítást, és megegyeztek gyermekeik elhelyezéséről is

Shakira megtiltotta a gyerekeinek, hogy nagymamának hívják Piqué édesanyját Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Jason Merritt/Term

Shakira azonban képtelen megbékélni a tudattal, hogy volt férje továbblépett és boldogan vállalja kapcsolatát az egész világ előtt fiatal szerelmével. Piqué mellett volt anyósát sem szívleli, mivel úgy tudni, az asszony támogatta fia és új kedvese szerelmét. A kolumbiai énekesnő azzal bünteti a focista édesanyját: a gyermekeinek megtiltotta, hogy mamának szólítsák őt - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.