Az egykori álompár, Shakira és Piqué, akik bár soha nem házasodtak össze, mégis egy évtizedig családként éltek együtt, most megállapodásra jutottak gyermekeikkel kapcsolatban.

Az énekesnő és a focista december elsején jelent meg a bíróságon, ahol sikeresen döntése jutottak gyermekeik elhelyezéséről. Shakira és Piqué sosem házasodtak össze, de két fiuk született, Sasha és Milan.

Mint kiderült, Shakira és Piqué különböző ajtókon mentek be a bíróságra, hogy elkerüljék egymást, és különböző helységekben írták alá a dokumentumokat - írja az Hola! magazin.

Forrás: AFP/Bryan R. Smith

A források szerint az énekesnő Miamiba költözik gyermekeivel, akiknek már meg is van az új iskolájuk, ahol 2023. január 9-én fognak kezdeni. 

Piqué havonta tíz napot tölthet a gyermekeivel, ezért egyelőre úgy tűnik, jelenleg ő is házat keres Miamiban, hogy minél közelebb lehessen a gyermekeihez.

11 évnyi együttélés után szakított Shakira és Gerard Piqué. Az ok: az énekesnő rajtakapta férjét, aki a saját ágyukban egy másik nővel szexelt. Később napvilágra kerültek olyan hírek is, melyek szerint a váláshoz pénzügyi okok vezettek.