Különleges Valentin-nap: Elnevezhetsz egy csótányt az exedről, amit aztán megetetnek egy állattal

csótány Valentin nap ex állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi adománygyűjtő akciót szervezett a texasi San Antonio Zoo. A közelgő Valentin-nap alkalmából: bárki elnevezhet az exéről egy rovart vagy egy rágcsálót, amit aztán felszolgálnak egy állatnak.

Különleges adománygyűjtést szervezett Valentin-nap alkalmából a a texasi San Antonio Állatkert. A világon bárki elnevezhet az exéről egy rovart vagy egy rágcsálót, amit aztán felszolgálnak egy állatnak.

Egy növényi táplálék elnevezése 5, egy csótányé 10, egy rágcsálóé pedig 25 dollárba kerül. Minden adományozó kap köszönetképpen egy emléklapot, aki pedig szeretné, az küldethet az exének egy digitális képeslapot, melyen az állatkert tájékoztatja az érintettet, hogy milyen állat és mikor falta fel az ő nevét viselő rovart, rágcsálót vagy növényt - írja a CNN.

Azok, akik nagyon csúnya szétváláson vannak túl, 150 dollárért videót küldhetnek az exnek, melyen az végignézheti, ahogy a róla elnevezett zsákmányt elfogyasztják.

Cyle Perez, az állatkert PR-igazgatója elmondta, hogy a szezonális akció egyre sikeresebb, tavaly a világ több mint 30 országából több mint 8000 adomány érkezett. Ha minden a jelenlegi tempóban halad, idén ezt is túlszárnyalják majd.

Az igazgató hozzátette, leginkább nők élnek a bosszúnak ezzel a különleges formájával, a legtöbb rovar és rágcsáló ugyanis a Zach, az Adam, illetve a Ray nevet kapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.