Dévényi Tibor: "A színpad és a szereplés mind a két fiamnak a vérében van"

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
színpad Dévényi Tibor fiai Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibor nagyobbik fia, Dani, sikeres üzletember. Több cége is van, betört a vendéglátóiparba, és nemrég feltűnt a Cápák között című műsorban is. A büszke édesapa nem tartja kizártnak, hogy fiai a nyomdokaiba lépnek, a kisebbik, Máté ugyanis nagyon szeret szerepelni.

"Nem tudom, hogy nem ugyanazt azt utat fogja-e járni Máté, mint én, mert nagyon szeret szerepelni. Diszkózott már nagy osztálybulikon, bár ez nem derült ki a mostani tévészerepléséből. A színpad és a szereplés mind a két fiamnak a vérében van. Az a lényeg, hogy ebben a rohanó világban integrálódni tudjanak, és az irányvonalakra ráérezzenek, hogy mi felé érdemes elindulni. A nagyobbik fiam nagyon jó diszkós volt, később híres üzletember lett, de még most is előfordul, hogy szombatonként elmegy dj-zni. Szerintem Máté itt marad a média közelében, de az a legfontosabb, hogy azt csinálja, amit szeret" - mesélte a Blikknek Dévényi, aki bevalotta azt is, nehéz lépést tartania a mai fiatalokkal.

Dévényi Tibornak nehéz lépést tartania a mai fiatalokkal Fotó: Adrián Zoltán - Origo


A 75 éves Dévényi Tibor tavaly év végén azt nyilatkozta, hogy újra megnősül, elveszi 14 évvel fiatalbb kdvesét, Beát. Az esküvőt már régen tervezték, de mindig közbejött valami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.