világkörüli turné Beyoncé Knowles turné Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak örömére Beyoncé hosszú kihagyás után újra visszatér a zenei pályára: 2023-ban világkörüli turnéra indul.

A hihetetlenül szexi és nem mellesleg aranytorkú énekesnő idén turnézni indul, a nagy hírt pedig egy eszméletlenül dögös, sokat láttató, ezüst szettben jelentette be egy ezüst ló hátán ülve. Nem csoda, hogy a fotótól felrobbant a közösségi oldala: a poszt több mint nyolcmillió lájkot kapott, a kommentszekció pedig egyenesen őrjöngött.

Az R&B énekesnő sokáig visszavonult a reflektorfényből, tavaly azonban új albummal jelentkezett, amely a Renaissance címet viseli, ami az újrakezdést jelenti.

Nos, Beyoncé öt év után indul turnézni: május 10-én a svédországi Stockholm lesz az első állomás.

A turné hivatalos weboldalán egyelőre 15 európai dátum található, eszerint Beyoncé Stockholmban, Brüsszelben, Cardiffban, Edinburgh-ben, Sunderlandben, Párizsban, kétszer Londonban, Barcelonában, Marseille-ben, Kölnben, Amszterdamban, Hamburgban, Frankfurtban és Varsóban fog fellépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.