Alig takarja valami a brutál szexi Beyoncé testét új albumának borítóján

szexi mellek Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán néhány ezüst ékszer takarja a csillogó lovon ülő Beyoncé testét.

Beyoncé hat év kihagyás után ismét szólóalbummal jelentkezik, melynek borítója tegnap látott napvilágot. Az biztos, hogy az énekesnő nem vette félvállról a nagy visszatérést, és a borító is figyelemfelkeltőre sikerült, amelyen egy csillogó lovon pózol szinte teljesen meztelenül, néhány alig takaró ezüst ékszerben.

"Ennek az albumnak a létrehozása lehetővé tette számomra, hogy álmodjak és elmeneküljek a világ elől ebben az ijesztő időszakban. Lehetővé tette számomra, hogy szabadnak és kalandvágyónak érezzem magam egy olyan időszakban, amikor alig történhetett bármi. Az volt a szándékom, hogy biztonságos, ítélet nélküli helyet teremtsek. Egy helyet, ami mentes a perfekcionizmustól és a túlgondolástól. Egy helyet, ahol lehet üvölteni, elengedni, szabadságot érezni. Gyönyörű felfedezőút volt" - írta a fotóhoz az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.