Egy hónapon keresztül napi 10 szelet pizzát evett a személyi edző: ez lett az eredménye

pizzadiéta diéta személyi edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kihívást teljesített egy ír személyi edző azzal, hogy egy hónapon keresztül csak pizzát evett. Az eredmény döbbenetes: a férfi hat kilót fogyott ez idő alatt. 

Az Észak-Írországban élő személyi edző reggelire, ebédre és vacsorára is pizzaszeletet evett egy hónapon keresztül. Mindezt azért vállalta, hogy megmutassa, hogyan lehet kalóriadeficites diétával fogyni anélkül, hogy korlátozni kellene a kedvenc ételeket.

Ryan Mercer a mindennapokban napi hét-tíz adag gyümölcsöt, zöldséget fogyaszt, illetve rengeteg fehérjét. A kihívás alatt azonban kizárólag pizzát evett.

Azt hozzátette, hogy minden pizzát, amit elfogyasztott, maga készített el, és a jól bevált edzésprogramjával sem hagyott fel.

@rmnutrition88 Heres What Happened When I Ate Pizza For 30 Days In A Calorie Deficit #thepizzadiet#pizzafor30days#fitnessreel#nifoodblogger#gym#northernireland#gym#personaltrainertips♬ Funk Rave - Don´t Let Me Down 140 Bpm - kirtap

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.