Nem halunk meg, a tudatunk egy alternatív világba kerül - állítja egy TikToker

halál videó Tiktok elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTokon különös videót tett közzé egy nő, akinek érdekes teóriája van a halálról: úgy gondolja, hogy nem halunk meg igazán, egy párhuzamos világban élünk tovább. 

Joli Moli elmélete szerint az emberek nem halnak meg, helyette tudatuk egy alternatív világba kerül. Ebben az alternatív valóságban úgy élnek tovább, hogy nem emlékeznek a korábbi történésekre.

A videó szerint már több apokalipszisen estünk át, csak nem tudunk róla, ugyanis a tudatunk azóta átkerült egy másik síkra.

"Ha a kvantumhalhatatlanság helyes, akkor úgy ébredsz fel egy párhuzamos univerzumban, hogy fogalmad sincs arról, hogy épp túléltél egy apokalipszist"

– magyarázta.

A feni teória kettészakította az internet népét, egyesek szerint létezik az örök élet, mások szerint pedig nem is olyan jó a halhatatlanság: úgy van rendjén, hogyha valami elkezdődött, akkor az érjen is véget.

@joli.artist#mandelaeffect#apocalypse#atworldsend#quantumphysics#quantumimmortality#ChimeHasYourBack#manyworlds♬ Horror, suspense, weirdness, ghost, UFO - Zassh

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.