Heti szerelmi horoszkóp 2023. február 11-17.: tűz és víz, szenvedély és érzékenység jellemzi ezt a hetet

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp horoszkóp Heti szerelmi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adódik feszültség és kihívás a héten, de most lesz bennünk elegendő érzékenység is, hogy ezeken együtt, a másikra figyelve túljussunk. Heti szerelmi horoszkóp a Valentin-nap hetére Székelyhidi Ágnestől. 

KOS:


Párkapcsolatban élő: a túlzott elvárások és a viták megelőzése érdekében előre beszéljétek meg, hogy mit kezdetek a Valentin nappal! Nem lenne jó, ha egyikőtök vágyna valamire, amit a másik nem talál ki és/vagy el, és csalódás lesz belőle. Az égi folyamatok szerint egyszerre lesz jelen szenvedély (tűz) és érzékenység (víz) egész héten, ami kihívás lesz a kapcsolatotok számára.
Szingli: Nem számít, hogy a világban és a környezetedben mekkora felhajtást csinálnak a Valentin napból. Csak az számít, hogy benned mi zajlik. Nem könnyű a dolgod akkor sem, ha van párod, és akkor sem, ha nincs. Mindkét esetben teljesíthetetlen elvárások mérgezhetik meg azt a napot és az egész hetet. A bolygók szerint emiatt lesz akkora hullámzás most...

BIKA:


Párkapcsolatban élő: Az ajándékozás akkor az igazi, ha szívből jön, és nem vár el viszonzást. Te imádod a kedvesedet kényeztetni. Ezért nem lesz bajod a Valentin nappal. Csak egyre ügyelj! Ne ess túlzásba! Egy szál virág, vagy egy doboz csoki elég. Vagy elvarázsolhatod a kedvesedet valami finomsággal. Ez a hetetek egymás kényeztétetéséről szóljon! Nem csak a Valentin nap miatt!
Szingli: Nagyon szeretsz adni és kapni. Vigyázz, mert Valentin nap környékén ez „veszélyes"! A másik azt hiheti, hogy komolyak a szándékaid. Ez vagy korai, vagy te nem így gondolod. Szóval ajándék helyett jobb, ha tartózkodsz az ilyesmitől. A bolygók szerint bölcsebb, ha nem kezdeményezel, inkább csak reagálsz. Ezzel kivédheted a kínos félreértéseket...

IKREK:


Párkapcsolatban élő: Szeretnéd kitalálni, hogy a szerelmed mire vágyik, de elbizonytalanodsz ezen a héten. Nehezíti a dolgodat a Valentin nap körüli felturbózott elvárás. Félsz, hogy nem ütöd meg a mércét. Holott ez egy kapcsolatban gáz. Nem mindegy, mióta vagytok együtt, és hogy együttéltek-e. De az biztos, hogy érdemes leleményesnek lenned, és eltérni a megszokottaktól...
Szingli: Ezen a héten több indulatos emberrel lesz dolgod. Hol szórakoztat, hol megijeszt a másik heves stílusa. Akkor is, ha nem rád haragszik. A bolygók szerint komolyan kell venned a jeleket. Ne mentsd fel! Inkább keresd kiegyensúlyozottabb emberek társaságát. Ha most nincsenek ilyenek a közeledben, pihentesd az ismerkedést! Jobban jársz, ha vársz...

Forrás: Shutterstock

RÁK:


Párkapcsolatban élő: Hétvégén és a hét elején a vizes jegyben járó Hold miatt a szokottnál is érzékenyebb lehetsz. Bármikor elsírhatod magad, amit a párod félreérthet. Azt hiheti, hogy megbántott téged. Igyekezz minél előbb tisztázni magadban, és utána gyorsan közölni vele, hogy nem ő tehet erről! Felesleges lelkiismeretfurdalást kelteni. A harmónia értékesebb ennél.
Szingli: Ezen a héten nem leszel jóban magaddal és az egész világgal. Úgy érezheted az égi folyamatok szerint, hogy nem vagy szerethető. Pedig tudod, hogy milyen melegszívű és kedves a stílusod. Csak a Valentin napi csinnadratta nem tesz jót az önbecsülésednek. Próbáld meg önmagadat kényeztetni! Ha sikerül jobban szeretni magadat, jobb lesz a kisugárzásod is.

OROSZLÁN:


Párkapcsolatban élő: A hétköznapokat valami izgalommal kellene feldobnotok. Ti jók vagytok ebben. Most a Valentin nap nemzetközi ürügyet, aktualitást szolgáltat. Egyeztessetek előre, nehogy ütközzön a meglepetésetek! Pl. egyikőtök vip mozijegyet foglal, a másik pedig páros masszázsra kér időpontot. Egész héten legyetek kreatívak, és ne süllyedjetek bele a szürkeségbe!
Szingli: Tudtad, hogy a Valentin napnak több története létezik? Az egyik szerint Szent Valentin a börtönből üzenetet küldött a barátainak, hogy szereti őket, és ne felejtsék el. Ebből ered, hogy nemcsak a szerelmesek lephetik meg egymást, hanem a barátok is. Ennek szellemében új hagyományt teremthetsz, ha valami aprósággal kedveskedsz a barátaidnak. De meséld el ezt a sztorit, nehogy félreértsék!

SZŰZ:


Párkapcsolatban élő: A Vízöntőbe lépő Merkúr és a Nap-Szaturnusz együttállás szerint mindketten tele vagytok munkával. Emellett lehetetlennek tűnik a szórakozás. Pedig nagy szükségetek lenne egy kis lazításra. Legalább egyik estét tegyétek szabaddá, és bontsatok ki egy üveg bort vagy pezsgőt! Koccintsatok a kapcsolatotokra! Számoljátok ki, hány napja vagytok együtt!
Szingli: Bolygód, a Merkúr szombaton a Vízöntőbe lép. Csütörtökön lesz a Nap-Szaturnusz együttállás. Ezek nem sok lazításra adnak esélyt neked. Úgy tűnik, rengeteg munkád van. Emellett nem sok kedved, erőd és időd marad a párkeresésre. Amikor kedvetlen és fáradt vagy, ne is erőltess ilyesmit, mert az izzadságszagú dolgoknak sosem jó a vége...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.