Élő adásban nézte végig ez a férfi, ahogy megcsalja őt a barátnője

párkapcsolat hűtlenség valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy párkapcsolati problémákkal küzdő szerelmeseknek rendezett valóságshow egyik szereplője, Casey élő egyenesben volt szemtanúja barátnője félrelépésének.

Az eset a Temptation Island című műsorban történt 2019-ben, azóta pedig Casey barátnője is elmondta saját verzióját is az eseményekkel kapcsolatban. Ashley szerint a férfi erőltette, hogy nevezzenek be a show-ba, melytől ő eleinte ódzkodott, ám végül beadta a derekát.

Az ominózus epizód legkegyetlenebb pillanata az volt, amikor Casey-nek a többiek társaságában vetítettek le egy felvételt arról, ahogy barátnője elcsábul egy másik férfival. A felszarvazott úriember a történtek után megbocsátott kedvesének, majd megkérte a kezét. Ashley nem bánta meg a félrelépést, hiszen állítólag minden szereplő előre megírt forgatókönyv szerint cselekedett, tehát amúgy sem lett volna más választása, ha játékban akart maradni – írja a LADbible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.