Zámbó Krisztián ismét apjáról nyilatkozott: Így bukott le Jimmy, hogy szeretőt tart

Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram -
Zámbó Jimmy lebukott Zámbó Krisztián szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy éppen Csepelre tartott a szeretőjéhez, amikor lebukott.

Zámbó Jimmy sosem a hűségéről volt híres, fia, Krisztián pedig most ismét alátámasztotta ezt egy eddig még nem hallottt történettel.

A Király Csoma Verának, Krisztián édesanyjának fiatalon, 18 évesen udvarolt. Egy közös gyermekük született, de az énekes közben szerelmes lett Editbe, akit később feleségül vett: ebből a házasságból két gyermek született, Szebasztián és Adrián.

Zámbó Krisztián Forrás: Zámbó Krisztián/Instagram

"5-6 éves lehettem, amikor édesanyámmal az utcán megláttuk, ahogy apu a piros lámpánál ül a kocsijában. Közel voltunk, és emlékszem, ugráltam, visongtam örömömben. Szólongattam, integettem neki, hogy észrevegyen. Azt hiszem, hogy észre is vett bennünket, direkt nem nézett oda, mert nem akart lebukni. Edithez mehetett valószínűleg, Csepelre. Az életem végéig elkísér ez az élmény engem" - árulta el Krisztián Hajdú Péternek a Frizbiben. Állítólag akkor tudatosult benne, hogy az édesapja el fogja hagyni őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.