Megan Fox reagált a Machine Gun Kelly hűtlenségével kapcsolatos pletykákra

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto -
hűtlenség Machine Gun Kelly Megan Fox megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves színésznő és a 32 éves zenész nemrég még az esküvőt tervezgette, ám néhány napja érdekes események kavarták fel idillinek tűnő kapcsolatukat: Megan törölte az összes közös képüket az Instagramról, majd felfüggesztette a fiókját.

A törlést megelőzően a szexi filmcsillag egy észvesztően dögös fotót posztolt magáról, melyhez egy becstelenséggel kapcsolatos idézetet is írt Beyoncé egyik számából, tehát sejteni lehetett, hogy hűtlenség miatt ment tönkre a sztárpár kapcsolata, mely 2020 óta tart.

A már nem elérhető bejegyzés alá valaki azt kommentelte, hogy „Biztos összejött Sophie-val." (Sophie Lloyd MGK gitárosa), mire Megan pikírten csak ennyit reagált: „Vagy én jöttem össze Sophie-val..."

Az is beszédes megmozdulás volt a színésznő részéről, hogy mielőtt deaktiválta a fiókját, kikövetett mindenkit, kivéve Harry Stylest, Timothée Chalamet-t és Eminemet, akivel MGK a múltban többször is összeszólalkozott – írja a Marie Claire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.