Bomba formában van és ragyog Weisz Fanni: elárulta boldogsága titkát

Forrás: Weisz Fanni/Instagram -
boldogság Weisz Fanni életmódváltás egészség életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeli ismerősei, barátai, szerettei és családtagjai már észrevehették, és biztosan néhány követőnek is feltűnt, hogy valami megváltozott Weisz Fannin. A modell ugyanis boldogabb, mint valaha.

Weisz Fanni jobban érzi magát a bőrében, mint korábban talán bármikor, és ezt néhány egyszerű változtatásnak köszönheti. Korábban többen is bántották amiatt, hogy túlságosan vékony, ám ő nem a kritikusai miatt akart megváltozni. A legfőbb szempont az volt, hogy önmaga legyen, és boldog legyen a saját bőrében.

Az elmúlt évek során felkúszott rá néhány kiló; jobban érzi magát, mindemellett egészségesen táplálkozik, rendszeresen edz és tudatosan éli az életét – árulta el Fanni a Borsnak. A modell hozzátette, hogy pajzsmirigybetegsége is "javul", és ennek kapcsán egy örömhírről is beszámolhatott.

Weisz Fanni Forrás: Weisz Fanni/Instagram

A lap rákérdezett Fanninál arra, hogy ha úgy adódna, igénybe venné-e egy plasztikai sebész szolgáltatásait?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.