Lebukott Ben Affleck: ezen kapta rajta Jennifer Lopez

Ben Affleck Super Bowl reklám Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck és Jennifer Lopez szerepeltek a híres amerikai fánkozó, a Dunkin' Donuts reklámjában, amit a Super Bowl reklámszünetében mutattak be. Az emberek nem tudnak betelni a kisfilmmel. 

A Super Bowl reklámjai legalább olyan híresek, mint maga az esemény. A nézők nagy érdeklődéssel várják, erre a jeles eseményre milyen különlegességgel rukkolnak elő a gyártók, és idén sem kellett csalódniuk a reklámimádóknak. Az egyik legnagyobb meglepetést okozó kisfilm a híres amerikai fánkozóé volt, a Dunkin' Donuts ugyanis Ben Afflecket és Jennifer Lopezt kérte fel a reklám főszerepeire - írja a Mindmegette.

A történet szerint a színész a fánkozóban dolgozik, szép sorjában szolgálja ki a vendégeket, amikor hirtelen a felesége, vagyis Jennifer Lopez érkezik a kiadóablakhoz, hogy fánkot rendeljen. "Szóval ezt csinálod, amikor azt mondod, hogy egész álló nap dolgozol?!" - reagál a reklámban arra, hogy a férjét látja a fánkozóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.