Hónapok óta külön élhet feleségétől Király Viktor, egy barát szerint gondjaik vannak

Forrás: Virág Anita/Instagram -
házasság válság Király Viktor felesége Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Király Viktor követői már egy ideje találgatnak, vajon együtt van-e még a zenész a feleségével, Anitával. Sokaknak feltűnt, hogy nem posztolnak közös fotót, és Valentin-napon sem köszöntötték egymást. Most megszólalt a házaspár egyik ismerőse, aki azt állítja, Viktoréknak gondjaik vannak.

Király Viktort utolérte a Blikk, az énekes azonban egyelőre cáfolja, hogy szakítottak volna.

"Ennek nincs semmi alapja, tévesek az információk. Tudatosan döntöttünk úgy Anitával, hogy a médiában és a közösségi oldalainkon háttérbe szorítjuk a magánéletünket, és csak a munkánkkal kapcsolatban fogunk beszélni, posztolni" - mondta a lapnak.

Király Viktor és Virág Anita házassága válságba kerülhetett Forrás: Virág Anita/Instagram

A házaspár egyik közeli barátja azonban azt mondt, hogy Király Viktor házassága válságban van:
"Régóta gondjaik vannak, amiket, bármennyire is igyekeznek, nem tudnak rendezni. Viktor néhány hónapja el is költözött a közös otthonukból, de a kisfiát rendszeresen látogatja. Neki és Anitának is az a legfontosabb, hogy Kolen ne sérüljön a köztük lévő problémák miatt, ebben a kérdésben teljes közöttük az egyetértés. Előfordul, hogy emiatt még közös programot is szerveznek."

Viktor a hírek szerint padlóra került, megviseli a kialakult helyzet. A kisfia és a barátai adnak neki erőt. A munkába temetkezik, és sokat utazik, pár hét múlva Amerikába megy, meglátogatja ikertestvérét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.