Megszólalt börtönbe vonulásáról Galambos Lajos: "Mostanra besokalltam"

Forrás: -- -
Galambos Lajos börtön Kecskemét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda reggel kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe Galambos Lajosnak, ő azonban nem jelent meg az intézménynél. A zenészt a Vértesben látták.

Galambos Lajost áramlopás miatt ítélték 3 év 6 hónap szabadságvesztésre. Szerdán kellett volna bevonulnia a börtönbe, de ezt nem tette meg. Most tisztázta a helyzetet.

lajcsi úgy érzi magát, mint egy űzött vad Forrás: --


"Leszögezném rögtön az elején: a rám vonatkozó jogszabályokat, bírósági határozatokat maradéktalanul betartom, azok szellemében járok el. Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbevonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg. Tudom, hogy közszereplőként többet kell elviselnem, mint egy átlagembernek, de mostanra besokalltam. Úgy érzem magam, mint egy űzött vad. A birtokomra katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnom. Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt. Eddig ott tettem és sokat tanultam belőle..."
- mondta a zenész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.