Tóth Andi és Marics Peti összeöltöztek: a szerelmesek dögös bőrszerkóban ültek a zsűripult mögé

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo -
TV2 Sztárban sztár összeöltözés szerelem Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, vasárnap este indult a Sztárban sztár kilencedik évada. A zsűri Tóth Andi és Marics Peti párosával egészült ki, a szerelmesek az első adásban vagány bőrszerkóban ültek a zsűripultba.

A TV2 házibulijának zsűrije öt tagúra bővült, Tóth Andi és Marics Peti mint korábbi versenyzők kaptak helyet az ítészek között. A szerelmesek az első élő adásban összeöltöztek, és tüzes bőrszerkóban libbentek be a stúdióba. Andi és Peti a műsor alatt nem egymás mellett ültek, Lékai-Kiss Ramóna ugyanis a fiatalok között foglalt helyet: a műsorvezető többször hangsúlyozta, hogy ő már akkor látta, hogy van köztük valami, amikor még nem alkottak egy párt.

Marics Peti és Tóth Andi Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Egy stábtag elárulta, hogy a szerelmesek öltözője is külön van, ugyanis a fiúk és a lányok vannak egy öltözőben. Ettől függetlenül a műsor szünetében minden lehetőséget megragadtak a turbékolásra, Marics Peti pedig Nagy Rékának beszélt arról a műsor szünetében, hogy nagyon boldog, amiért Andival együtt élik át ezt az egészet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.