Így készül Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban sztár első élő show-jára

első élő show Sztárban sztár zsűritag Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap indul a Sztárban Sztár új évada a TV2-n. A zsűri csapata is megújult: Tóth Andi és Marics Peti elárulták, ők hogyan készülnek az első élő show-ra.

Sokak örömére az ország egyik legnépszerűbb szerelmespárja, Tóth Andi és Marics Peti is helyet foglalnak a Sztárban sztár ítészei között. A két énekes nemrég arról vallott, ők hogyan készülnek a ma esti élő show-ra, ahol új szerepben, zsűritagként kell helytállniuk.

Andi nem tagadta, hogy bár nagyon várja az új kihívást, van benne egy kis feszültség, Marics Peti pedig úgy fogalmazott, hogy igyekszik a meglepetés erejével élni saját magával szemben. Az énekesnő azt is elárulta, hogy Halastyák Fanni kért tőle segítséget a felkészülés során.

A Sztárban sztár kilencedik évadának első adása ma este 19:30-tól látható a TV2 műsorán.

Az új évad zsűrijében a szerelmeseken kívül Papp Szabi, Kökény Attila és Lékai-Kiss Ramóna foglal helyet, a műsor online riportere pedig Vavra Bence lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.