Varázslatos spa élmény a fürdőszobádban

lazítás fürdőolaj Spa magazin fürdőbomba Habfürdő csináld magad wellness-hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A március ugyan már tavaszi hónap, ám legtöbbször még meglehetősen hűvös időjárás jellemzi, így esténként igazán jó érzés elmerülni egy kádnyi forró vízben. De hogyan tegyük valódi élménnyé a fürdőzést? Íme néhány tipp, meg persze pár különlegesség is hozzá!

A wellness egy nagyon trendi kifejezés, holott maga a jelenség egyidős az emberiséggel. Gondoljunk csak a római fürdőkre, vagy az egyes keleti kultúrákra, ahol a masszázsnak évezredes hagyományai vannak. De már az ősember is szeretett megmártózni a meleg vizű forrásokban és élvezni annak minden előnyét. Mondhatjuk tehát, hogy a fürdőzés szeretetét a génjeinkben hordozzuk, a sima fürdőzésnél pedig csak egy dolgot imád jobban a többség: azt, ha mindezt különleges környezetben, különleges hangulatban és persze különleges habfürdők, fürdőgolyók és egyéb fürdőkellékek társaságban teheti.

Különleges hangulat

Nem kell egy drága wellness szállodába befizetnünk, ha különleges élményre vágyunk,

akár a saját fürdőszobánkban is megteremthetjük a luxusérzetű spa hangulatot.

Ehhez nem kell más, mint lágy fények, andalító dallamok és persze isteni illatok. Kapcsoljuk hát le a villanyt és gyújtsunk meg pár gyertyát, keressünk a telefonunkon például meditációs zenét és szerezzünk be néhány különleges kelléket a kádfürdőhöz.

Különleges kellékek kádfürdőhöz

Fleur Rituelles - rózsás fürdősó

Mi lehet nyugtatóbb és frissítőbb, mint egy rituális virágfürdő, amely pihenteti a testet és a lelket egyaránt? A Fleur Rituelles rózsás fürdősója egy kis csomagban tartalmaz mindent, ami ehhez szükséges lehet: rózsaszín himalája sót, Epsom sót és parajdi sót, amelyek tele vannak hasznos ásványi anyagokkal, szárított rózsát, amely ápol és kényezteti az érzékszerveinket, de még kókusztejport is, amely csodásan hat a bőrünkre. Csak szórjuk a vízbe a kis tasak tartalmát és merüljünk el a rituális fürdő varázsában.

Fleur Rituelles - 4190 Ft Forrás: fleurrituelles.com

Eternal Gold – arany habfürdő nektár

Igazi luxus a saját fürdőszobánkban – aki pont erre vágyik, annak az Organique aranykolloidos nektárjára van szüksége, amely

nem csupán úgy néz ki, mintha folyékony aranyat öntenénk a kádba, de aktív hatóanyagainak köszönhetően puhítja, hidratálja a bőrt,

sőt az öregedési folyamatait is lassítja. Folyassunk egy kevés aranyló nektárt a fürdővízbe, mártózzunk meg benne, majd zuhanyozás nélkül törölközzünk szárazra és máris élvezhetjük a puha és hidratált bőr érzését.

Eternal Gold – arany habfürdő - 4990 Ft Forrás: doragraff.com

Bohemia Gifts & Cosmetics – Olajos habfürdő

A borok szerelmesei egy valódi különlegességgel lazíthatnak a kádban. Ihatnak egy pohárkával a hegy zamatos levéből, de akár a fürdővizükbe is loccsanthatják a Wine Spa olajos habfürdőjét. Igazi érdekesség szőlőmagolajjal és borkivonattal, amely a biztos ellazulás mellett a bőr rugalmasságáról és nyugtatásáról is gondoskodik.

Olajos habfürdő szőlőmagolajjal és borkivonattal - 1630 Ft Forrás: notino.hu/Shutterstock

LUSH - One Piece limitált fürdőkollekció

Aki pedig nem elégszik meg egyetlen spa kellékkel, ráadásul rajong a japán animékért, annak a LUSH új kollekciója fogja megdobogtatni a szívét! A LUSH x One Piece limitál kiadású fürdőbombáival és habfürdőivel egyszerre ünnepelhetjük a One Piece népszerű animesorozat 25. születésnapját és a fürdés örömét. Szerezzük be a kollekció összes darabját: a Gum-Gum Fruit, a Flame-Flame Fruit, a Flower-Flower Fruit és a Human-Human Fruit fürdőbombákat, valamint a Straw Hat többször használható habfürdőt, mindezt pedig kérhetjük a legendás One Piece Flag kendőcsomagolásban! Irány a kád, és már fel is tehetjük a híres kérdést: Érzed a kaland illatát?

LUSH x ONE PIECE kollekció Forrás: Szeitl Mónika

Ha tetszett a cikk, ez is érdekelhet: Megfizethető testradírok, amelyektől pihe-puha lesz a bőröd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.