Megfizethető testradírok, amelyektől pihe-puha lesz a bőröd

testápolás testradír szépségápolás tippek-tanácsok bőrradír magazin bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd, ha a bőröd sima és ragyogó lenne, de nem csupán az arcodon, hanem az egész testeden? Ebben nyújtanak segítséget a testradírok.

Az arc hámlasztásának módjairól és áldásos hatásairól már beszámoltunk korábbi cikkeinkben, most azonban arra is fényt derítünk, miért jó a testradírozás és milyen pénztárcabarát termékekkel érdemes megismerkednünk, ha egészségesen ragyogó bőrre vágyunk.

Miért radírozzunk?

A test radírozásával eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, ennek köszönhetően pedig a bőrünk üdévé, ragyogóvá és bársonyossá válhat, így ezt a lépést érdemes a testápolási rutinunkba is beépíteni. Ha így teszünk, akkor amellett, hogy

sokkal élettélibb és puhább lesz a bőrünk, támogatjuk a regenerációját, valamint elősegítjük, hogy a különféle ápoló anyagok – olajok, testápolók – még mélyebben fejtsék ki a hatásukat.

Radírozni tehát jó, ám egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan és mivel hámlasztunk.
A testradírt mindig nedves bőrre vigyük fel, valamint gyengéd, körkörös mozdulatokkal dolgozzuk el.
És hogy milyen termékeket használjunk, azzal kapcsolatban is adunk néhány tippet.

ORGANIC SHOP – Brazil kávé cukros testradír

Kiszerelés: 250 g
Ár: 1200 Ft

Az Organic Shop testradírja egyszerű hatóanyagokból készült, parabénmentes, szulfátmentes és kőolajszármazék-mentes termék, minősített natúr kozmetikum, amely a természetes cukrok mellett bio kávéolajat is tartalmaz. Tökéletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, emellett pedig isteni az illata.
TIPP: Heti 2-3 alkalommal érdemes használni nedves bőrön.

Brazil kávé cukros testradír Ár: 1200 Ft / 250g Forrás: ORGANIC SHOP

YVES ROCHER - My Kiwi Kiss olajos testradír

Kiszerelés: 150 ml
Ár: 1990 Ft

Az Yves Rocher testradírja egy kellemes, olajos textúrában ötvözi a barackmagpor és a kiwi hámlasztó erejét. Használatával a bőr selymesen sima, fényes és táplált lesz egyetlen lépésben.
TIPP: mivel ez egy olajos testradír, így a használata leginkább a szárazabb bőrtípussal rendelkezőknek ajánlott.

My Kiwi Kiss olajos testradír- Ár: 1990 Ft / 150 ml Forrás: YVES ROCHER

LUSH – Scrubee body butter

Kiszerelés: 100 g
Ár: 3990 Ft

Ez a testradír nem csupán azért különleges, mert az állaga szilárd – ellentétben a legtöbb folyékony testradírral –, hanem azért is, mert sok-sok finomságot tartogat a bőrünknek. A bőr táplálásáról a méz, a kakaóvaj, a sheavaj, a kókuszolaj gondoskodik, míg a radírozás az őrölt kókuszdióhéj és az őrölt mandula feladata.
TIPP: Használatok között száraz, hűvös helyen érdemes tárolni.

Scrubee body butter- Ár: 3990 Ft / 100 g Forrás: LUSH

RITUALS – Sós testradír

Kiszerelés: 300 g
Ár: 5390 Ft

A Rituals testradírja 94%-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyek között első helyen szerepel a tengeri só. Ez az alapanyag biztosítja, hogy megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől, ezáltal bársonyos és puha tapintásúvá váljon a testünk, a különféle olajok – édesmandula, makadámia, jojoba, argán - pedig mélyen táplálnak.
TIPP: a tengeri sót tartalmazó testradírok azért (is) kiválóak, mert ásványi anyagokkal töltik fel a bőrt.

Sós testradír - Ár: 5390 Ft / 300 g Forrás: RITUALS

+1: DIY testradír

Ha kifejezetten olyan testradírt szeretnénk használni, amelyről pontosan tudjuk, hogy mit tartalmaz, akkor mi is elkészíthetjük magunknak otthon. Egyáltalán nem ördöngösség, csupán olívaolaj, kókuszolaj, cukor, tengeri só. Egyszerű, nagyszerű és teljesen natúr! A kókuszolajos házi testradír pontos receptjét korábbi írásunkban találhatod meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.