Így még nem láthattuk Katalin hercegnét: megmutatta, hogy ne süssünk palacsintát

palacsinta brit királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg palacsintasütés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos herceg egy idősek otthonába látogattak, ahol a hercegnét arra kérték, hogy süssön palacsintát a lakóknak.

A walesi hercegi pár kedden tett látogatást egy idősek otthonában, ahol Katalinról kiderült, hogy nem igazán van otthon a konyhában. Pontosabban ha otthon is van, ezúttal ezt nem sikerült bebizonyítania, a palacsintasütés ugyanis nem úgy sült el, ahogy szerette volna -írja a Daily Mail.

Katalin arról beszélt, hogy a gyermekei imádják, amikor palacsintát készít nekik, aztán elérkezett az idő, és a hercegné a gyakorlatban is megmutatta, hogy megy neki a sütés. A háromgyermekes édesanya bevallotta, hogy mindig azt rontja el, hogy túl gyorsan próbálja megfordítani a palacsintát.

"Bárcsak szólna valami zene vagy valami! Próbálkozom. Ez nem működik! Ez nem vezet sehova. Lassítanom kell. Oké, lassan megvan. Bárcsak nézhetném, ahogy mindenki más is ezt csinálja"

-nevetgélt Katalin, majd amikor elkezdte rázni a serpenyőt, a palacsinta nem mozdult.

-mondta nevetgélve a hercegné, aki sokadik próbálkozásra végül feladta a dolgot, és letette a serpenyőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.