Béres Anett anyagi támogatásra szorul: egyelőre nem tud dolgozni

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett anyagi támogatás munka teaszeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hét hónap telt el azóta, hogy Béres Anett részt vett azon a bizonyos teaszeánszon, aminek a következtében életveszélyesen megsérült. A baleset után munkaképtelenné vált, jelenleg édesanyja támogatja őt anyagilag.

A celeb brutális balesete még tavaly júliusban történt, és bár mára sokkal jobban van, egyelőre nem tud visszamenni dolgozni, ami nagyon nehezen érinti.

"Soha nem voltam ilyen »semmittevő«, nem értettem meg azokat, akik nem dolgoznak, nem értettem, hogyan tudnak úgy élni" - mondta a Hot! magazinnak Anett, hozzátéve, hogy, hogy ha nem járna heti többször kezelésekre, halálra unná magát, és minden más helyzetben elképzelhetetlennek tartja, hogy ilyen sokáig munka nélkül maradjon. Azt is elárulta, hogy jelenleg az anyukája támogatja ő anyagilag, aki helyette is dolgozik a közös vállalkozásukban.

Béres Anett Forrás: Béres Anett/Instagram

Tavaly nyáron megrázó eseménysorozatnak lehettünk tanúi: Béres Anett, a ValóVilág egykori játékosa egy alternatív gyógyító szertartás során szenvedett súlyos sérüléseket, felépülése azóta is tart. Kiderült, hogy az ügyben két személyt is gyanúsítottként kezelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.