Két gyanúsítottat is kihallgattak Béres Anett teaszeánszos ügyében

Forrás: Béres Anett Instagram -
Béres Anett sámán gyanúsítottak teaszeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron megrázó eseménysorozatnak lehettünk tanúi: Béres Anett, a ValóVilág egykori játékosa egy alternatív gyógyítószertartás során szenvedett súlyos sérüléseket: felépülése pedig azóta is tart. Kiderült, hogy az ügyben két személyt is gyanúsítottként kezelnek.

Az egykori valóságshow-hős, Béres Anett számára rosszul végződött a tiltott szert használó spirituális szeánsz. A fiatal nő válaszokat szeretett volna kapni élete nagy kérdéseire, ám a hallucinációk olyannyira megrémítették, hogy elmenekült a helyszínről, és csak másnap, egy szőlőbirtokon találtak rá öntudatlan állapotban, meztelenül, törött csontokkal.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság elárulta, hogy az ügyben két személyt is gyanúsítottként kezelnek - írja a Blikk.

Két gyanúsítottat is kihallgattak Béres Anett teaszeánszos ügyében Forrás: Béres Anett Instagram

"Egy 38 éves szentendrei nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 38 éves budapesti férfit pedig bűnpártolás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók"

– írta a nyomozó hatóság válaszként a lap kérdéseire, hozzátéve: a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb felvilágosítást nem kívánnak adni.

Az ügyben megkeresték Anettet is, aki azóta is próbálja elfelejteni a történteket.

" Nyilván most már tudom, hogy hiba volt odamennem, és a mai napig bánom, hogy részt vettem egy ilyen veszélyes szertartáson. Azt azonban akkor még nem tudtam, hogy ez a szer kábítószernek minősül, sőt, a szervező hölgy azt írta, ez egy legális szer, amiről ma már tudom, hogy nem igaz. Remélem, a hatóságok olyan büntetést szabnak ki, ami biztosítja, hogy mással ilyen ne fordulhasson elő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.