Ő a Sztárban sztár énekesnőjének, Schoblocher Barbarának a szerelme

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Sztárban sztár Schoblocher Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schoblocher Barbarát rengetegen ismerik, hiszen ő a Blahalouisiana énekesnője, rajongótábora azonban még tovább növekedhet, hiszen a TV2 Sztárban sztár leszek műsorának is a versenyzője.  Elárulta, mennyit gondolkozott a felkérésen, de a magánéletéről is beszélt.

Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana zenekar énekesnője elárulta, sokat gondolkozott azon, hogy elvállalja-e a TV2 Sztárban sztár műsorának felkérését.

"Általában először mindent magammal beszélek meg, de azért megvitattam a környezetemmel is. Ez egy olyan műsor, ami énekesként nagy kihívásokat rejteget, ide érdemes elmenni. Ráadásul úgy éreztem, önazonos tudok maradni, és nem lesz belőle image-katasztrófa" - mondta a Story magazinnak Barbi, aki a párkapcsolatáról is beszélt. Szerelme, Áron András a Lazarvs (Apey & the Pea) frontembere.

Schoblocher Barbara a Sztárban sztár műsorában Forrás: TV2

"Andris következő szólólemezét vettük fel, amin lesz két duett is. Nashville a country és a blues epicentruma, ráadásul alkalmunk nyílt együtt dolgozni Derek Gartennel, aki olyan nevekkel dolgozik együtt, mint például Taylor Swift. Óriási élmény volt érzékelni azt a zenei minőséget, és inspiráló volt megtapasztalni, hogy a zene egy olyan nyelv, ami mindenek felett áll" - árulta el az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.