Egy dolgozó megmutatta, hogy készül a mekis rántotta - Videó

McDonald's Mc Donald's rántotta gyorsétterem étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A McDonald's-ban dolgozó nő a TikTokon tette közzé a gyorsétterem rántottájának elkészítéséről szóló videót.

A Mc Donald's nagyon megosztó az embereknél. Vannak, akik egyenesen imádják a gyorskaját, mások hallani sem akarnak róla,és akadnak olyanok is, akik bár fogyasztják, arra nem kíváncsiak, pontosan hogyan készítik el az ételeket.

Ha valaki nem kíváncsi a kulisszatitkokra, ne olvasson tovább, egy mekis dolgozónak köszönhetően ugyanis bárki láthatja, hogyan készülnek a McDonald's legnépszerűbb ételei. Yanii a TiKTokra feltöltött videóban legutóbb azt mutatta meg, hogy készül a mekis rántotta, ami óriási népszerűségnek örvend.

@kallme.yaniii This is how we make scrambled eggs at #mcdonalds#saw #fyp#viral#fypシ#trending#tiktok#foryou♬ Aesthetic - Tollan Kim

A videót már közel 2 milliószor nézték meg, a kommentszekcióban pedig nagyon vegyes vélemények olvashatók. Egyesek azért akadtak ki, mert a rántotta folyékony állapotban, egy dobozból került a serpenyőbe, mások pedig a fűszerezést hiányolták belőle - szúrta ki az szmo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.